تبلیغات
وبلاگ گیاه شناسی وپرورش گیاهان - خواص بادمجان

[http://www.aparat.com/v/q0SHv]

خواص بادمجان


 

خواص بادمجان

 


نحوه استفاده : به صورت پخته یا سرخ شده مورد استفاده قرار میگیرد.

 

 

خواص : بادمجان Eggplant

 

 

نام علمی : Solanum Melongena

 

 

این گیاه كه بعربی بادنجان نامیده می شود گیاهی است یكساله و دارای ساقه نسبتا ضخیم و پوشیده از كرك .ارتفاع ساقه آن تا 70 سانتیمتر می رسد . برگهای آن بیضی شكل با نوك باریك و گلهای آن بنفش رنگ است . میوه این گیاه دراز و باریك و یا گرد ، برنگهای بنفش ، سیاه ، زرد و سفید دیده می شود .

 

 

بادمجان متعلق به خانواده سیب زمینی است از زمانهای بسیار قدیم در هند كشت می شده است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . چین از قرن نهم هجری شروع به كشت و زرع آن كرد . تجار انگلیسی این گیاه را در قرن هفدهم میلادی از گینه ودر انگلستان كردند و آنرا بنام كدوی گینه ای مینامیدند .

 

 

بادمجان در تمام مدت سال وجود دارد و در آمریكا ، ایالات فلوریدا ، تگزاس ، لویزیانا و نیوجرسی بیشتر محصول بدمجان آمریكا را كشت می كنند .

 

 

خواص داروئی:


از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشك است . بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بی بو و خاصیت است دارای خواص زیادی است . مهمترین خاصیت آن كم كالری بودن آن است كه غذای بسیار خوبی برای كسانی است كه می خواهند وزن كم كنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد .

 

 

1)بادمجان را حتما باید بحالت كاملا رسیده مصرف كرد زیرا خام آن طعم تلخ درد و در آنهائیكه آسم و برونشیت دارند باعث تحریك این بیماریها می شود.

 

 

2)بادمجان اثر نرم كننده و مدر درد .

 

 

3)بادمجان بعلت درا بودن آهن در رفع كم خونی داروی موثری است .

 

 

4)بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت .

 

 

5)دانه بادمجان ایجاد یبوست می كند .

 

 

6)ریشه بادمجان و شاخه های خشك شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون را دراست و قابض بوده و می توان در آن برای درمان احتلام بانه و انواع خونریزیها استفاده كرد.

 

 

7)بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است .

 

 

8)خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز می كند و شخص را ازخطرسكته قلبی محفوظ می درد .

 

 

9)بادمجان برطرف كننده یبوست است .

 

 

10)برگها و پوست سیاه بادمجان را اگر بجوشانند این جوشانده درمان اسهال خونی است .

 

 

11)جوشانده ریشه بادمجان درمان بیماری آسم است.

 

 

12)بادمجان مقوی معده است .

 

 

13)آب زردرنگی كه در موقع نمك زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشك كردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی كه دست و پایشان مرتب عرق می كند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شر این مرض آسوده شوند.

 

 

14)اگر بادمجان را بسوزانند و خاكستر آن را با سركه خمیر كنند و به زگیل بمالند زگیل كنده خواهد شد .

 

 

15)از بادمجان می توان به عنوان مسكن برای تسكین در استخوان شكسته و ضرب خورده استفاده كرد بدین طریق كه باید بادمجان را در فر بگذارید كه نیم پز شود و سپس آب آنرا با فشار بگیرید و بعد بمقدر نصف این مقدر آب به آن شكر قهوه ای اضافه كنید آنرا هم بزنید و بنوشید.

 

 

16)با تحقیقاتی كه جدیدا روی موشهای آزمایشگاهی انجام شده نتیجه گرفته اند كه بادمجان دارای یك ماده ضد تشنج است كه در درمان بیماری صرع اثر بسیار خوبی درد . بنابراین اشخاصی كه تشنج دارند و یا مبتلا به این بیماری می باشند بهتر است كه از بادمجان استفاده كنند.

 

 

بهترین طریقه پخت بادمجان آب پز كردن و یا پختن در فر است زیرا سرخ شده آن سنگین شده و برای معده های ضعیف مناسب نیست .

 

 

مضرات بادمجان

 

 

مضرات :

 


بادمجان با همه خواصی كه گفته شد نباید مورد استفاده اشخاصیكه بواسیر و یا درد چشم دارند قرار گیرد زیرا بیماری آنها را تشدید می كند . اینگونه اشخاص اگر می خواهند بادمجان بخورند بهتر است آنرابا گوشت و روغن و یا سركه بپزند و بخورند .

 

 



تاریخ : پنجشنبه 4 تیر 1394 | 10:12 ق.ظ | نویسنده : امین روح الامینی | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.