تبلیغات
وبلاگ گیاه شناسی وپرورش گیاهان - خواص خرمالو

 

خواص خرمالو

 

 

آشنایی با خواص خوراکی‌ها- خرمالو از جمله میوه‌هایی است كه اگرچه در حالت نارس گس و سفت است ولی اگر آن را در دمای معمولی اتاق قرار دهید، به مرور خواهد رسید و نرم و شیرین می‌شود.

 

 

البته طعم و مزه آن به نوع خرمالو بستگی دارد؛ به این معنا كه حتی بعضی از انواع رسیده نیز همچنان حالت گسی را دارند. خرمالو علاوه بر اینكه به صورت خام و تازه مصرف می‌شود، در آجیل میوه‌های خشك نیز یافت می‌شود. در ضمن از پخته آن نیز به صورت مربا، مارمالاد و همچنین در انواع شیرینی‌ها و كیك‌ها استفاده می‌كنند.

 

 

خواص غذایی


خرمالو سرشار از ویتامین A، بتاكاروتن و همچنین مقدار قابل توجهی ویتامین‌های B1، B2، B3 و ویتامین C است. این میوه همچنین مواد معدنی مختلف مورد نیاز بدن را مانند كلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم دارد؛ به همین جهت برای رشد و نمو كودكان بسیار مفید شناخته شده است.

 

 

خواص درمانی


ـ خوردن خرمالوی رسیده برای افرادی كه از سینه‌درد در رنج هستند، توصیه می‌شود.


ـ می‌گویند اگر خرمالو را به صورت ناشتا میل كنید، برای درمان اسهال خونی بسیار مفید خواهد بود.


ـ خرمالو برای بیماران كبدی، كلیوی و نقرسی نیز مفید است.


ـ خرمالو حاوی مقدار زیادی پكتین است. پكتین یكی از فیبرهای محلول در آب است كه باعث كاهش چربی خون می‌شود.

 

 

یك عدد خرمالوی 25 گرمی چه دارد؟

 

 

چربی
0/10گرم
ویتا مینc
16/5 میلی گرم
انرژی
22كیلوكا لری
كربوهیدرات
0/2گر م
پروتئین 8/38 گرم

 

 

 



تاریخ : یکشنبه 7 تیر 1394 | 04:15 ب.ظ | نویسنده : امین روح الامینی | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.